Jo’s nagelverzoring

Laat uw nagelsverzorgen met producten van Magnetic en Urban Nails

Jo’s nagelverzorging

Alle nagel behandelingen bestaan uit: Terugduwen van de nagelriemen, verwijderen losse velletjes, nagelriemolie en een verzorgende handcrème.

Gellak
€27,50

Verwijderen Gellak
€15,00

 

Nagelreparatie
€4,50 per nagel

Nail art
va. €2,50

Nagelbijt arrangement 5 behandelingen
€200,00 *

U komt gedurende 4-7 weken
Per klant gaan we een behandelplan opstellen. Houd er rekening mee dat u de eerste 3 behandelingen iedere week terug komt.

Combi-Manicure – €30,00
Door middel van de electrische frees worden de nagelriemen en huid rondom de nagel verzorgd. Dode huidcellen worden verwijderd. Nagelriemen los gemaakt van de nagel dmv. speciaal ontwikkelde bitjes. Met deze Combi-Manicure kan de nagel super strak gelakt worden. Na het fresen krijgt u een Scrub behandeling en worden de nagelriemen verzorgd met nagelriemolie. Nagels worden afgelakt met Topgel. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor nagelbijters, mannen, eelt en harde randen worden verwijderd. Voorafgaand aan een Gellak of Blush behandeling.

Blush – €60,00
De naam Blush zegt het al. Zacht, Nude, Bridle, Lief, Een natuurlijke look. Blush van de Seduction lijn is er in diverse mooie Nude tinten. Blush is zeer geschikt voor een korte nagel, of een zwakke breekbare nagel. Blush kan ook als versteviging onder een gelpolish.

Komt u voor een nieuwe set of Biab. Dan vragen wij u om met naturel nagels bij ons plaats te nemen. Ieder product dient verwijderd te zijn.
Dit geldt niet voor de producten die in onze salon zijn aangebracht.

Interesse om uw nagels te laten behandelen?

Bruids arrangement

U komt 1 maand voor de bruiloft. We gaan een mooie Biab aanbrengen en eventueel een
Subtiele nailart uitzoeken. U krijgt een verzorging mee om uw handen en nagels in optimale conditie te houden. Maximaal 1 week voor de bruiloft komt u terug.
We gaan de Biab opvullen en de nailart aanbrengen.
U kunt er ook altijd voor kiezen een gellac te laten zetten.

Prijs: €75,-

Kom in contact met Jo!

Jo's Beauty Bar

Locatie

Hazenhof 64
Vleuten

Contact

0650424559
jomarelda@gmail.com

Openingstijden

Op afspraak

© Jo’s Beauty Bar 2020 – Alle rechten voorbehouden – Website door A New Design